El podòleg és el professional sanitari universitari amb els coneixements, habilitats i aptituds per realitzar les activitats dirigides a la prevenció, diagnòstic i tractament de les afeccions i deformitats dels peus, mitjançant procediments terapèutics podològics.

    PODOLOGIA DERMATOLÒGICA   EXPLORACIONS BIOMECÀNIQUES DE LA MARXA HUMANA    AMB GRAVACIÓ AMB CÀMARA D'ALTA VELOCITAT (exclusiu D.Figueras)
  PEU DIABÈTIC   PEU INFANTIL I PEDIÀTRIC
  PODOLOGIA ESPORTIVA   CIRURGIA PODOLÒGICA    Les últimes i més recents actualitzacions les podeu seguir al facebook: https://www.facebook.com/podoleg.joanfigueras    

Demani cita on-line (24h)

CIRURGIA DEL PEU

Realitzem de manera ambulatòria cirurgia dels peus, dits  i ungles  (DITS EN URPA O MARTELL, GALINDONS, GALINDONS DE SASTRE, BERRUGUES, CALLOSITATS CRÒNIQUES, NEUROMA MORTON,...). Tot amb anestèsia local del peu i sortint caminant del quiròfan de la Clínica Bofill.

 

Podologia Esportiva Girona . D.P. Joan Figueras

La pràctica esportiva pot provocar dolors a l'esquena, maluc, genoll o peu. L'estudi biomecànic i de la marxa ens donarà informació per valorar la necessitat de suports plantars.

DEMANI CITA ON-LINE

UNGLA DEL PEU CLAVADA - Cirurgia mínima

Quan els tractaments preventius han fracassat (cotó, neteja dels laterals,..), una alternativa definitiva és la petita intervenció amb anestèsia local del dit. L'objectiu és cremar l'arrel de l'ungla (matriu) només de la part afectada. Una cirurgia senzilla i molt poc molesta per erradicar un problema molt comú.