El podòleg és el professional sanitari universitari amb els coneixements, habilitats i aptituds per realitzar les activitats dirigides a la prevenció, diagnòstic i tractament de les afeccions i deformitats dels peus, mitjançant procediments terapèutics podològics.

    PODOLOGIA DERMATOLÒGICA   EXPLORACIONS BIOMECÀNIQUES DE LA MARXA HUMANA    AMB GRAVACIÓ AMB CÀMARA D'ALTA VELOCITAT (exclusiu D.Figueras)
  PEU DIABÈTIC   PEU INFANTIL I PEDIÀTRIC
  PODOLOGIA ESPORTIVA   CIRURGIA PODOLÒGICA    Les últimes i més recents actualitzacions les podeu seguir al facebook: https://www.facebook.com/podoleg.joanfigueras    

Demani cita on-line (24h)

Com caminem o correm?

Realitzem estudis biomecànics de la marxa per detectar alteracions de les extremitats o dels peus i adequar el tractament ortopodològic a la patologia dels seus peus. D.P. Joan Figueras

DEMANI CITA ON-LINE

Podologia Esportiva Girona . D.P. Joan Figueras

La pràctica esportiva pot provocar dolors a l'esquena, maluc, genoll o peu. L'estudi biomecànic i de la marxa ens donarà informació per valorar la necessitat de suports plantars.

DEMANI CITA ON-LINE

SUPORTS PLANTARS

Tractaments individualitzats mitjançant la confecció de suports plantars (plantilles) adaptades als motlles dels peus o directament als propis peus.